Детейлінг переваги перед звичайним чищенням

23 Серпня 2022

Загальновідомо, що порядок та чистота всередині салону – це умова, яка поряд з іншими факторами забезпечує комфортні умови пересування автотранспортним засобом.

Практично кожен автовласник знає, що таке послуга чищення (хімчистки) салону і неодноразово користувався цією звичайною опцією, що повсюдно включається в прайс-листи традиційних автомийок. Проте, далеко не кожен знає, що є професійна послуга дитейлінгу автомобільного салону і чим вона принципово відрізняється від звичайного чищення.

На сьогоднішній день найкращим рішенням для наведення ладу всередині автомобіля вважається саме дитейлінг салону.

Відмінність дитейлінгу салону від хімчистки

Замовляючи послугу хімчистки салону на бюджетному автомийці, автомобіліст отримує: оперативність виконання, грошову економію, а водночас і дуже посереднє видалення забруднювачів, яке має виключно поверхневий характер. Іншими словами, звичайна хімчистка часто не забезпечує ефективне видалення бруду та неприємного запаху, а лише маскує їх на деякий час, після якого дані подразники знову виявляються.

Тому, замовляючи звичайне прибирання та (або) хімчистку салону, слід враховувати реалії виконання даної послуги рядовим персоналом автомийок:

  • велика кількість води, що використовується при миття салону може завдати шкоди електроніці автомобіля, а її залишки, що накопичуються в різних отворах і піднутрення, можуть стимулювати розвиток грибка, цвілі та інших видів патогенної мікрофлори;
  • стандартні та дешеві хімзасоби можуть просто не підійти під поверхні салону Вашого авто, а іноді можуть створювати токсичний ефект для водія та пасажирів;
  • зазвичай, обробці піддаються лише елементи салону, мають відкриті зовнішні поверхні, у своїй не приділяється належну увагу деталям;
  • як чистячий інвентар використовуються універсальні щітки і губки, які можуть зіпсувати делікатні поверхні салону.

Враховуючи ту обставину, що при звичайній хімчистці салону, як правило, не використовуються професійні миючі та миючі засоби, що індивідуально підбираються під кожен тип поверхні салону (шкіра, тканина, пластик, хром і т.д.), то ні про яке «вау» -ефект говорити не доводиться!

Що використовується при дітей лінгві салону:

Детейлінг-чистка салону сухою парою із застосуванням високоефективних парогенераторів. Перевага пари полягає в його здатності глибоко проникати в структуру матеріалів салону, при цьому легко видаляються жирові та масляні забруднювачі, ліквідується грибок і пліснява, в цілому досягається дезінфікуючий ефект. Після чищення парою відсутні сліди у вигляді розлучень та плям.
Аерохімчистка за допомогою спеціалізованих пневматичних апаратів. Вихрові потоки, що генеруються при використанні даного виду чищення, ефективно впливають на поверхні салону, вибиваючи всі види забруднень зсередини назовні.
Професійна хімія від сертифікованих європейських виробників, що відповідає характеру конкретного забруднювача та його рівню РН та гарантує безпеку для здоров’я людини та навколишнього середовища.

У дитейлінг чистку салону входить:

Досконале прибирання салону, ретельне опрацювання всіх щілин і прорізів аж до кожного міліметра.
Чищення стелі, карт дверей та підлоги з використанням консервуючих складів преміум-якості.
Очищення керма, торпеди, ручок та педалей з наступним нанесенням нанопокриття.
Використання кондиціонера для всіх типів шкіряних елементів салону.

Слід розуміти, що дитейлінг чистка елементів салону проводиться тільки після розбирання салону автомобіля, завдяки чому стає можливим зробити максимально якісне очищення стелі, підлоги, в буквальному значенні всіх щілин та елементів інтер’єру. Тоді як при звичайній хімчистці обробці піддається салон у повному складанні, що свідомо означає поганий доступ до важкодоступних місць і перешкоджає якісній хімчистці інтер’єру автомобіля.

Переваги дитейлінгу салону автомобіля:

Правильний догляд із гарантією чудового зовнішнього вигляду салону.
Істотне продовження експлуатаційного ресурсу всіх елементів інтер’єру завдяки застосуванню спеціальної професійної автокосметики, призначеної для роздільного використання з кожним типом поверхонь.
Автокосметика, що застосовується при дітей лінгві салону, не є токсичною і забезпечує надійну безпеку всіх поверхонь.

03 Вересня 2022

Полірування та відновлення фар

Фари автомобіля, поряд з переднім бампером і лобовим склом, є найуразливішим місцем для піску, гравію, ...
01 Вересня 2022

Відновлення фар

За довгий час експлуатації приходить у непридатність покриття на відбивачах, каламутніє і вигоряє скло зсередини, ...
29 Серпня 2022

Захисне полірування кузова авто

Чи потрібне полірування лкп новому автомобілю? Справді, ну хто замислюється про цю послугу одразу після ...
27 Серпня 2022

Відновлювальне полірування авто в Києві

Автомобілі, що вже відслужили господарям n-е кількість часу, вимагають особливої ​​уваги та догляду. Процес збільшення ...
25 Серпня 2022

Полірування кузова автомобіля в нашому детейлінг-центрі

Полірування кузова автомобіля в нашому детейлінг-центрі це: Завжди хочеться бачити автомобіль у стані "як з ...
21 Серпня 2022

Різновиди дітейлінгу

Детейлінг включає цілий комплекс робіт з очищення, відновлення і захисту окремих елементів автомобіля. Залежно від ...

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *