Полірування та відновлення фар

03 Вересня 2022

Фари автомобіля, поряд з переднім бампером і лобовим склом, є найуразливішим місцем для піску, гравію, опадів і бруду. Саме тому блискуче скло в умовах міської їзди може дуже швидко стати каламутним. Поліровка фар є відмінним способом відновити освітленість і надати прозорості склам. Ця робота може бути виконана без демонтажу, але для якіснішого полірування каламутних фар може знадобитися зняти деталь.

Освітленість дороги у темну пору доби – це запорука безпеки Вас, Ваших пасажирів та інших водіїв. Професійне полірування фар – це не просто спосіб покращити зовнішній вигляд авто, а підвищення вашої безпеки на дорозі. Мутне скло здатне поглинати до 80% світла від ламп, змушуючи їх працювати марно і значно погіршуючи видимість дороги. Однією з найчастіших причин ДТП є поганий стан доріг і погане світло значно підвищує ризик потрапити в ями або наїхати на купині. Полірування фар спеціальним інструментом та якісними матеріалами дозволяє відновити заводське світлопропускання скла, істотно підвищуючи світловий потік.

Невелика ДТП, неакуратні водії, неуважні пішоходи або просто хулігани можуть легко залишити некрасиві подряпини на фарах. Ці подряпини можуть не тільки псувати вигляд, а й порушувати геометрію світла. Найчастіше їх можна видалити за допомогою полірування подряпин на фарах. Залежно від ситуації, може навіть не знадобиться знімати фару цілком, досить просто акуратно заполірувати подряпину на фарі за допомогою шліфувальної пасти та спец. інструменту. Це дозволить відновити геометрію світлового потоку та поверне склам презентабельний зовнішній вигляд.

У разі нанесення глибоких подряпин та пошкоджень може знадобитися заливання лаком скла фар та обробка спеціальними складами. Дана процедура є складнішою технічно, але так само сприяє відновленню прозорості та світлопропускання. Якісно залити подряпини на фарах можуть лише кваліфіковані майстри відповідно до технологічного процесу. Набагато вигідніше та правильніше виконувати цю роботу в комплексі з повним відновленням фар зовні та зсередини.

Етапи полірування фар

  • Очищення та огляд дефектів спеціалістом
  • Демонтаж фар або обклеювання захисною плівкою сусідніх деталей за контуром
  • Професійне полірування фар з використанням пасти преміум-класу та образів різної зернистості
  • Очищення після полірування фар та миття при необхідності
  • Нанесення додаткових захисних покриттів або бронювання фар плівкою
01 Вересня 2022

Відновлення фар

За довгий час експлуатації приходить у непридатність покриття на відбивачах, каламутніє і вигоряє скло зсередини, ...
29 Серпня 2022

Захисне полірування кузова авто

Чи потрібне полірування лкп новому автомобілю? Справді, ну хто замислюється про цю послугу одразу після ...
27 Серпня 2022

Відновлювальне полірування авто в Києві

Автомобілі, що вже відслужили господарям n-е кількість часу, вимагають особливої ​​уваги та догляду. Процес збільшення ...
25 Серпня 2022

Полірування кузова автомобіля в нашому детейлінг-центрі

Полірування кузова автомобіля в нашому детейлінг-центрі це: Завжди хочеться бачити автомобіль у стані "як з ...
23 Серпня 2022

Детейлінг переваги перед звичайним чищенням

Загальновідомо, що порядок та чистота всередині салону – це умова, яка поряд з іншими факторами ...
21 Серпня 2022

Різновиди дітейлінгу

Детейлінг включає цілий комплекс робіт з очищення, відновлення і захисту окремих елементів автомобіля. Залежно від ...

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *