Відновлювальне полірування авто в Києві

27 Серпня 2022

Автомобілі, що вже відслужили господарям n-е кількість часу, вимагають особливої ​​уваги та догляду. Процес збільшення захисних функцій їх ЛКП повинен розпочатися з відновлювального полірування. Ціна послуги варіюється від рівня складності робіт. Розмір машини, її вік, ступінь зношеності елементів кузова все це вносить свої корективи в процес відновлення лакофарбового покриття. Тільки після завершення етапу можна переходити до нанесення захисного шару нанокераміки.

Наші майстри зможуть заполірувати подряпину на машині або виконають процедуру по всьому кузову Ви самі вирішуєте, які роботи будуть проведені. Потрапили під град і потрібне полірування даху? Ми виконаємо роботу якісно та оперативно! Хромовані деталі потьмяніли? Наведіть їх у порядок за допомогою полірування хрому.

Наша майстерня виконує повне відновлювальне та захисне полірування за 1-2 дні в залежності від складності робіт. Ми пропонуємо одні з найвигідніших цін, використовуючи якісні матеріали та сучасне обладнання. Приводьте свою машину в порядок у нас і будьте певні як роботи.

Господар, який любить і дбати про свою машину, добре знає ціни на полірування ЛКП у Києві. Ми не так часто вдаються до цієї процедури, але з її допомогою можна вирішити багато проблем.

Світлові прилади автомобіля потьмяніли та виглядають сильно зношеними? Не поспішайте купувати китайську заміну або переплачувати за оригінал – полірування фар зможе розв’язувати питання з мінімальними витратами. Чи готовите авто до продажу? Відновне полірування кузова авто допоможе приховати всі дрібні подряпини, що неминуче псують зовнішній вигляд машини.

Наші майстри здатні заполірувати подряпину на машині максимально акуратно із застосуванням якісних засобів та обладнання. Полірування даху або капота авто, крила або бампера – ми виконаємо завдання швидко та обов’язково приведемо автомобіль в ідеальний порядок.

03 Вересня 2022

Полірування та відновлення фар

Фари автомобіля, поряд з переднім бампером і лобовим склом, є найуразливішим місцем для піску, гравію, ...
01 Вересня 2022

Відновлення фар

За довгий час експлуатації приходить у непридатність покриття на відбивачах, каламутніє і вигоряє скло зсередини, ...
29 Серпня 2022

Захисне полірування кузова авто

Чи потрібне полірування лкп новому автомобілю? Справді, ну хто замислюється про цю послугу одразу після ...
25 Серпня 2022

Полірування кузова автомобіля в нашому детейлінг-центрі

Полірування кузова автомобіля в нашому детейлінг-центрі це: Завжди хочеться бачити автомобіль у стані "як з ...
23 Серпня 2022

Детейлінг переваги перед звичайним чищенням

Загальновідомо, що порядок та чистота всередині салону – це умова, яка поряд з іншими факторами ...
21 Серпня 2022

Різновиди дітейлінгу

Детейлінг включає цілий комплекс робіт з очищення, відновлення і захисту окремих елементів автомобіля. Залежно від ...

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *