Різновиди дітейлінгу

21 Серпня 2022

Детейлінг включає цілий комплекс робіт з очищення, відновлення і захисту окремих елементів автомобіля. Залежно від того, яка частина автомобіля приймається в обробку, розрізняють такі різновиди дітей лінгу:

  1. зовнішній дитейлінг – дітей кузова та інших елементів екстер’єру;
  2. внутрішній дитейлінг – дитейлінг, спрямований на відновлення інтер’єру;
  3. Дитейлінг моторного відсіку.

 

Відмінність дитейлінгу від традиційного миття

Відмінності стандартного миття автомобіля від дитейлінг дуже великі. Навіть просте помивання кузова автомобіля при дитейлінг включає як мінімум три послідовні етапи:

  • нанесення в безконтактному режимі автошампуню на кузов та хімічного засобу на диски авто;
  • ручне миття кузова за допомогою шампуню та індивідуальної тканини з мікрофібри;
  • нанесення на ЛКП захисних засобів з антистатичним ефектом та ін.

Традиційні послуги з автомийки закінчуються на першому етапі. Крім цього, при звичайному миття не передбачаються такі види робіт, характерні для дітей лінгу, а саме:
полірування кузовних елементів, ремонт та відновлення та деталей інтер’єру,
обклеювання кузова захисною плівкою, ретельна обробка салону та ін.

Простіше кажучи, традиційна автомийка за своєю суттю – це лише початковий, причому не найважливіший етап у процесі дитейлінгу.

Переваги дитейлінг

Послуги авто дітей мають явні та незаперечні переваги перед традиційною автомийкою:

Комплексний підхід до збирання авто. При цьому всі роботи з очищення, миття та полірування кузова, очищення поверхонь салону, обробки моторного відсіку та самого двигуна здійснюються одними фахівцями. Безсумнівно, такий підхід гарантує найкращий результат щодо приведення автомобіля в порядок.
Індивідуальний підхід до кожного автомобіля. Для кожного автомобіля використовується індивідуальна тканина з мікрофібри, що принципово відрізняє дітей від звичайної мийки, де одні і ті ж ганчірки застосовуються для всіх авто і можуть не змінюватися протягом декількох тижнів.
Гнучкий вибір оптимальних послуг дитейлінгу в залежності від віку, пробігу та вихідного стану авто. Так, для порівняно нового автомобіля не потрібне полірування кузова, та й малярні роботи з кузова, ремонт оббивки салону тощо. знадобляться не кожному автомобілю. У разі потреби клієнт завжди може увімкнути або виключити окремі послуги з комплексної послуги авто дітей.
Висока деталізація опрацювання. Це основна перевага дітей лінгу, покладена в основу цієї послуги. Ретельному опрацюванню піддається буквально кожен доступний міліметр автомобіля. При необхідності проводиться чистка оббивки стелі салону, забираються неприємні запахи всередині автомобіля, очищається піддон під «запаску» та багато іншого. Жодна навіть найякісніша автомийка не забезпечує такої високої міри деталізації процесу, як дітей лінг.
Використання при дітейлінгу найякісніших матеріалів (кращої автохімії, серветок з мікрофібри, спеціальних ганчірок з вафельної тканини та штучної замші та ін.).
Довгограючий ефект. Якщо звичайна автомийка забезпечує свіжість зовнішнього вигляду автомобіля лише на короткий термін, найчастіше до першого дощу, зустрічі з калюжею або поїздки по курній дорозі, то дітей лінг повертає ефектний зовнішній вигляд автомобілю на тривалий термін через комплексний вплив чистячих та захисних засобів. На додачу до всього, дітей лінг дозволяє обновити і захистити покриття салону, чого практично неможливо досягти в ході традиційного прибирання в умовах звичайного миття.

Мабуть, єдиним недоліком авто дитейлінгу є значно більш висока вартість, у порівнянні зі звичайною автомийкою. Проте висока плата за послугу дитейлінгу повністю компенсується великою тривалістю дії досягнутого ефекту та високою якістю результату.

03 Вересня 2022

Полірування та відновлення фар

Фари автомобіля, поряд з переднім бампером і лобовим склом, є найуразливішим місцем для піску, гравію, ...
01 Вересня 2022

Відновлення фар

За довгий час експлуатації приходить у непридатність покриття на відбивачах, каламутніє і вигоряє скло зсередини, ...
29 Серпня 2022

Захисне полірування кузова авто

Чи потрібне полірування лкп новому автомобілю? Справді, ну хто замислюється про цю послугу одразу після ...
27 Серпня 2022

Відновлювальне полірування авто в Києві

Автомобілі, що вже відслужили господарям n-е кількість часу, вимагають особливої ​​уваги та догляду. Процес збільшення ...
25 Серпня 2022

Полірування кузова автомобіля в нашому детейлінг-центрі

Полірування кузова автомобіля в нашому детейлінг-центрі це: Завжди хочеться бачити автомобіль у стані "як з ...
23 Серпня 2022

Детейлінг переваги перед звичайним чищенням

Загальновідомо, що порядок та чистота всередині салону – це умова, яка поряд з іншими факторами ...

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *