Що таке Дітейлінг автомобіля

19 Серпня 2022

Сьогодні у сфері послуг автосервісу міцно укорінився термін «детейлінг». Що означає це запозичене з іноземної мови слово? Інноваційний підхід чи банальний маркетинговий хід? У цій статті ми розберемося, що ж передбачає поняття автомобільних дітей лінгу і в чому його важлива відмінність від традиційної автомийки.

Отже, автомобільний дітейлінг (англ. auto detailing) або просто дітейлінг – це комплекс високотехнологічних операцій з обслуговування автомобіля, спрямованих на забезпечення ретельного та повноцінного догляду за ним. За своєю суттю авто дітей лінг – це комплекс оптимально підібраних та ідеально поєднаних між собою послуг, що надаються на професійному рівні та націлених на досягнення максимального результату.

Простіше кажучи, дітейлінг – це свого роду генеральне прибирання автомобіля, в ході якого очищаються і наводяться в порядок не тільки кузов і салон автомобіля, а й інші елементи екстер’єру та інтер’єру авто. Родоначальницею дітейлінгу прийнято вважати Південну Каліфорнію, де вперше для автомобілістів стали пропонуватися комплексні послуги з прибирання та відновлення автомобіля. Слід зазначити, що ця послуга спочатку позиціонувалася як підготовка автомобілів до виставок. Бачачи чудовий результат дітей лінг-послуг, автовласники високо оцінили рівень відновлення різних елементів автомобіля, що приводить його стан до практично нового. З цих причин дітейлінг майже відразу став користуватися величезним попитом серед широкого кола автомобілістів. В наші дні попит на цей вид послуг лише продовжує зростати.

Навіщо потрібен дітейлінг?

Серед деяких автомобілістів, найчастіше новачків, поширена помилкова думка, що автомийка це і є дітей лінг, проте так вважати докорінно не вірно! Традиційна автомийка дозволяє тільки помити зовні кузов і колісні диски автомобіля, іноді до неї може додаватися прибирання салону і багажника. Детейлінг ж не тільки поєднує помивання та обробку кузова (полірування, нанесення захисного покриття тощо) в одну комплексну послугу, а й виводить її на абсолютно новий якісний рівень!

З якою метою замовляють послугу авто дітейлінгу:

  • Дітейлінг автомобіля дає настільки приголомшливі результати, що в результаті стає можливим повернути автомобілю його другу молодість – погодьтеся, набагато приємніше користуватися авто, яке має чимало років, проте виглядає при цьому як нове;
  • дітейлінг дозволяє захистити кузовні деталі автомобіля від пошкоджень та підвищити комфортабельність його експлуатації;
  • за допомогою дітей лінгу можна забезпечити надійну консервацію автотранспортного засобу, оскільки нанесене захисне покриття зводить до мінімуму впливу різних агресивних факторів зовнішнього середовища, що є особливо актуальним в умовах тривалого зберігання.
03 Вересня 2022

Полірування та відновлення фар

Фари автомобіля, поряд з переднім бампером і лобовим склом, є найуразливішим місцем для піску, гравію, ...
01 Вересня 2022

Відновлення фар

За довгий час експлуатації приходить у непридатність покриття на відбивачах, каламутніє і вигоряє скло зсередини, ...
29 Серпня 2022

Захисне полірування кузова авто

Чи потрібне полірування лкп новому автомобілю? Справді, ну хто замислюється про цю послугу одразу після ...
27 Серпня 2022

Відновлювальне полірування авто в Києві

Автомобілі, що вже відслужили господарям n-е кількість часу, вимагають особливої ​​уваги та догляду. Процес збільшення ...
25 Серпня 2022

Полірування кузова автомобіля в нашому детейлінг-центрі

Полірування кузова автомобіля в нашому детейлінг-центрі це: Завжди хочеться бачити автомобіль у стані "як з ...
23 Серпня 2022

Детейлінг переваги перед звичайним чищенням

Загальновідомо, що порядок та чистота всередині салону – це умова, яка поряд з іншими факторами ...

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *