Матовий антигравійний захист

13 Серпня 2022

Будь-який автовласник мріє продовжити життя свого залізного коня та надати йому неповторного вигляду. Але в процесі експлуатації автомобіль неминуче стикається з безліччю загроз із зовнішнього середовища, що негативно позначається на стані його лакофарбового покриття.

Убезпечити транспортний засіб від негативних впливів можна за допомогою антигравійної плівки. А, покривши кузов матовою плівкою, вдасться виділитися в дорожньому потоці, адже це стильне рішення неодмінно приверне увагу.

Для чого потрібна антигравійна плівка?

Антигравійна плівка є плівковим покриттям, виготовленим на основі поліуретану і полімерів, що використовується для захисту ЛКП автомобілів. Завдяки м’якості та пластичності покриття, воно приймає всі механічні впливи на себе, тим самим зберігаючи цілісність лакофарбового шару.

Навіть при найакуратнішому керуванні та дотриманні техніки безпеки, не уникнути впливу навколишнього середовища, адже щодня автомобіль піддається ударам каміння та бітуму з дороги, контакту з гілками дерев тощо. З часом мікротріщини та сколи на поверхні шару фарби можуть стати осередком розвитку корозії.

Волога та сліди бруду, проникаючи крізь такі ушкодження, може досягти базового шару і стати причиною утворення іржі, та вразити ключові кузовні елементи. Що, у свою чергу, спричинить дорогий ремонт та витрати на заміну деталей. Приховати наявні дефекти ЛКП та запобігти появі нових допоможе антигравійна плівка.

Переваги матової антигравійної плівки

При контакті з камінням та іншими сторонніми частинками відбувається розподіл вібрацій по структурі плівки, що поглинає силу механічного навантаження, тим самим, забезпечуючи надійний захист кузова. Але захисна функція далеко не єдиний плюс на користь вибору антигравійної плівки. Цей матеріал має безліч переваг.

Обклеювання кузова матовою антигравійною плівкою – це:

Стійкість до дії УФ-променів. Прямі сонячні промені можуть згубно позначатися на поверхні лакофарбового шару. З антигравійною плівкою можна не перейматися втратою насиченості відтінку покриття.

Збереження яскравості покриття. Лакофарбовий шар не постраждає не тільки від шкідливого впливу сонця, а й від механічних контактів. З антигравійною плівкою поверхні кузова не страшні потертості.

Стильний вигляд авто. Будь-яка антигравійна плівка захищає автомобіль від вицвітання, зберігаючи рівномірний відтінок. А завдяки матовій текстурі покриття вдасться надати машині особливо естетичного вигляду. Матова поверхня – це завжди ознака гарного смаку, та спосіб виділитися.

Самовідновлення. Завдяки особливостям антигравійного матеріалу, його верхній шар має «ефект пам’яті», а значить, при утворенні незначних дефектів, вони самоусунуться, і плівка набуде вихідного вигляду. Відновлення досягається під впливом сонячних променів або нагрівання.

Більше того, покриття матовою антигравійною плівкою дозволить не лише продовжити термін життя авто та повернути колишню привабливість, але й звернути це на користь. Послуга з обклеювання кузова захисними плівками широко застосовується автовласниками, які бажають продати автомобіль на вторинному ринку. Витончене матове покриття без сколів допоможе отримати на угоді більше коштів.

Як виконується обклеювання кузова матовою плівкою

Процедура з перетворення автомобіля з глянсового в матовий полягає в обклеюванні антигравійним плівковим матеріалом.

Процедура обклеювання виконується поетапно:

  • Очищення поверхні ЛКП із використанням абразивної глини.
  • Знежирення спеціальними складами для досягнення найкращої адгезії з покриттям.
  • Підготовка лекал із плівки, що ідеально підходять за формою кузовних елементів, що дозволить забезпечити максимальний захист.
  • Нанесення плівкового матеріалу на поверхню кузова за допомогою мильного розчину.
  • Усунення заломів і повітряних бульбашок з порожнин, що утворилися в плівці.
  • Сушіння авто в боксі.

Технологія вимагає застосування спеціального обладнання, тому виконувати нанесення плівки краще в дітейлінг-центрі, де майстри з багаторічним досвідом зроблять монтаж відповідно до технологічних норм і підберуть якісні витратні матеріали.

03 Вересня 2022

Полірування та відновлення фар

Фари автомобіля, поряд з переднім бампером і лобовим склом, є найуразливішим місцем для піску, гравію, ...
01 Вересня 2022

Відновлення фар

За довгий час експлуатації приходить у непридатність покриття на відбивачах, каламутніє і вигоряє скло зсередини, ...
29 Серпня 2022

Захисне полірування кузова авто

Чи потрібне полірування лкп новому автомобілю? Справді, ну хто замислюється про цю послугу одразу після ...
27 Серпня 2022

Відновлювальне полірування авто в Києві

Автомобілі, що вже відслужили господарям n-е кількість часу, вимагають особливої ​​уваги та догляду. Процес збільшення ...
25 Серпня 2022

Полірування кузова автомобіля в нашому детейлінг-центрі

Полірування кузова автомобіля в нашому детейлінг-центрі це: Завжди хочеться бачити автомобіль у стані "як з ...
23 Серпня 2022

Детейлінг переваги перед звичайним чищенням

Загальновідомо, що порядок та чистота всередині салону – це умова, яка поряд з іншими факторами ...

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *