Хімчистка салону

05 Серпня 2022

Детальне очищення пластику, клавіш керування, дефлекторів вентиляції, рульового колеса, покриття панелі антистатичним бальзамом.

Кваліфікована хімчистка стелі гарантує збереження первозданного вигляду та виключає провисання, також включає миття стійок, козирків та ручок

Хімчистка багажника. Промивання текстилю екстрактором, очищення запасного колеса та його ніші. очищення пластику та покриття його бальзамом.

Миття вікон зовні та зсередини.

Хімчистка підлоги автомобіля із застосуванням килимового екстрактора та безпечних миючих засобів. Можливий демонтаж сидінь для досягнення найкращого результату. Сушіння по завершенню робіт.

Делікатне очищення сидінь зі шкіри або текстилю із застосуванням найкращих засобів та консервантів.

Очищення пластикових елементів та декоративних вставок, покриття антистатиком.

Замовляючи хімчистку  ви отримуєте зовнішню мийку в подарунок!

Ми постійно удосконалюємося, навчаючись новим технікам роботи та вибираючи найкращі хімічні засоби для очищення та догляду за салоном Вашого автомобіля. Важливо не тільки зробити очищення, але й створити комфортний та безпечний мікроклімат у салоні автомобіля.

 

Ми зробили хімчистку вже понад 100 салонів автомобілів, здобувши неймовірний досвід роботи. Знання анатомії кожного автомобіля дає можливість зробити роботи максимально швидко і досягти найкращого результату.
Досконале поетапне очищення всіх елементів салону, включаючи всі затишні куточки – ось що дає салону доглянутий вигляд та відчуття новизни.

Після хімчистки автомобіль видається повністю просушеним та готовим до поїздки (сушіння входить у вартість)

В автомобільному середовищі є автовласники, а є автолюбителі, ті, хто любить своє авто, доглядає його, всіляко підтримує його зовнішній вигляд, чистоту інтер’єру, не забуваючи про хімчистку салону. Саме вони є гостями Детейлінг центру Blesq, після виконаних робіт, до яких також входить хімчистка автомобіля, їх цілком можна назвати зразками розкоші. Доглянутий, випещений автомобіль – предмет гордості його власника. Мало купити дорогу машину, важливо не втратити відчуття преміуму у процесі володіння.

Як би не був акуратний автоаматор, незручні моменти зустрічаються в житті кожного, хімчистка салону покликана вирішити ці проблеми, статус автомобіля не страхує його від неприємних сюрпризів. Джинси пофарбували сидіння зі світлої шкіри, дитина витерла ручки оббивку крісла. Тканинним кріслам, на жаль, дістається не менше.

Панночка пролила каву на сидіння, друзі капнули кетчупом з улюбленого гамбургера. Але навіть уникнувши всіх неприємних моментів інтер’єр втрачає колишній блиск при природній експлуатації, шкіра на сидіннях сохне, і забруднюється, що з часом призводить до передчасного зношування, тканинні сидіння набувають неохайного блиску, плям, розводів.

Перебувати в неохайному салоні, як мінімум, неприємно, хоча хімчистка салону автомобіля виконується не тільки заради естетики. Забруднення в порах шкіряних сидінь, тканинної оббивки може призвести до алергічних реакцій у дорослих, не кажучи вже про дітей.

03 Вересня 2022

Полірування та відновлення фар

Фари автомобіля, поряд з переднім бампером і лобовим склом, є найуразливішим місцем для піску, гравію, ...
01 Вересня 2022

Відновлення фар

За довгий час експлуатації приходить у непридатність покриття на відбивачах, каламутніє і вигоряє скло зсередини, ...
29 Серпня 2022

Захисне полірування кузова авто

Чи потрібне полірування лкп новому автомобілю? Справді, ну хто замислюється про цю послугу одразу після ...
27 Серпня 2022

Відновлювальне полірування авто в Києві

Автомобілі, що вже відслужили господарям n-е кількість часу, вимагають особливої ​​уваги та догляду. Процес збільшення ...
25 Серпня 2022

Полірування кузова автомобіля в нашому детейлінг-центрі

Полірування кузова автомобіля в нашому детейлінг-центрі це: Завжди хочеться бачити автомобіль у стані "як з ...
23 Серпня 2022

Детейлінг переваги перед звичайним чищенням

Загальновідомо, що порядок та чистота всередині салону – це умова, яка поряд з іншими факторами ...

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *