Полірування фар

Автомийка BLESQ
Наші кваліфіковані менеджери можуть відповісти вам на всі питання за послугою Полірування фар
в залежності від складності робіт від 30 хвилин до доби.
до наших спеціалістів клієнти записуються заздалегідь і не готові їх ні на кого міняти!
ми поєднуємо в собі всі переваги детейлінг-центру з багаторічним досвідом.
виконуємо роботу на високому професійному рівні про що говорить наша репутація!
всі види послуг щоб автомобіль виглядав як новий .

Полірування фар автомобіля – одна з найбільш популярних послуг, які входять в комплекс детейлінг. Як правило, фари полірують одночасно з кузовом машини, щоб поліпшити зовнішній вигляд транспортного засобу.

Автомийка BlesQ надає клієнтам широкий комплекс послуг від експрес-мийки до комплексного детейлінг авто. В роботі використовується виключно високотехнологічна апаратура і спеціальні засоби, що дозволяє гарантувати відмінну якість результату. Ми гарантуємо кваліфікований сервіс і максимально демократичні ціни в Києві.

Навіщо потрібно полірувати фари?

Кожен автовласник прагне гарантувати собі комфорт під час водіння. Фари допомагають висвітлювати смугу в темний час доби або негоду. Від функціонування даного елемента безпосередньо залежить безпека не тільки водія, але і пасажирів, і інших учасників дорожнього руху.

Особливо актуальна справність фар під час негоди: навряд чи комусь до душі виглядати ями та вибоїни, відволікаючись від їзди. Якщо вам потрібно постійно напружувати зір у пошуках перешкод і перешкод, полірування фар – саме те, що вам необхідно.

Причини зносу поверхні фар

Серед основних аспектів, які сприяють погіршенню функціонування фар, слід зазначити:

  • механічні пошкодження (бітум, гравій, пісок, а також порушення правил очищення фар можуть привести до появи подряпин на пластиковій поверхні);
  • вплив хімікатів (вихлопні гази, дорожні реагенти та інші несприятливі фактори можуть провокувати розчинення і помутніння пластика);
  • ультрафіолет (сонячні промені можуть викликати пожовтіння пластмаси та відшаровування захисного шару).

Щоб гарантувати максимальну безпеку і комфорт під час їзди, слід своєчасно проводити процедуру полірування фар, дотримуючись усіх правил і регламент виробника.

Чому варто звертатися до професіоналів з полірування фар?

Важливо розуміти, що порушення технології полірування фар може привести до негативних наслідків. Працівники автомийки BlesQ використовують сучасні полірувальні машинки, кола різної абразивності, відповідні полірувальні пасти та серветки з мікрофібри. Такий підхід дозволяє гарантувати максимальну якість результату.

Щоб записатися на полірування фар, зв’яжіться з менеджером телефоном.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Додаткові послуги автомийки BLESQ: