Мийка автомобіля

Автомийка BLESQ
Наші кваліфіковані менеджери можуть відповісти вам на всі питання за послугою Мийка автомобіля
в залежності від складності робіт від 30 хвилин до доби.
до наших спеціалістів клієнти записуються заздалегідь і не готові їх ні на кого міняти!
ми поєднуємо в собі всі переваги детейлінг-центру з багаторічним досвідом.
виконуємо роботу на високому професійному рівні про що говорить наша репутація!
всі види послуг щоб автомобіль виглядав як новий .
Мийка Porsche в Киеві

Мийка автомобіля – потрібна послуга, особливо в умовах такого мегаполіса, як Київ. Своєчасне очищення дисків, кузова, підкрилки від забруднень дозволяє не тільки довше зберегти візуальну привабливість і забезпечити доглянутий вигляд транспортного засобу, але і продовжити експлуатаційний період авто, запобігаючи корозії й зносу лакового покриття.

Автомийка BlesQ – мийка професійного рівня, яка надасть автовласникам Києва широкий спектр якісних послуг: від експрес-мийки до детейлінг авто. Всі роботи здійснюються кваліфікованими працівниками за допомогою високотехнологічного обладнання та професійної автохімії. Відпочиньте за чашкою ароматної кави, поки наші співробітники будуть наводити чистоту в вашій машині. Ми гарантуємо клієнтам індивідуальний підхід, оперативне обслуговування та демократичну цінову політику.

Що охоплює послуга мийки авто?

Ми пропонуємо всі види мийок: від технологічного очищення кузова піни до комплексної мийки автомобіля. Видаляємо всі види забруднень з кузова, підвісок, радіатора.

Процес багатофазної мийки передбачає виконання кількох етапів:

  • нанесення мийного засобу для попереднього видалення забруднень з кузова авто, включаючи колісні диски та дверні прорізи;
    змивання мильного розчину великою кількістю води під тиском;
    нанесення реагенту, що прискорює сушку кузова.

При необхідності процедура нанесення і змивання автомобільного шампуню може застосовуватися повторно для видалення серйозних і складних забруднень. Фахівцями нашої автомийки використовується спеціальний миючий засіб, що знімає з кузова електризацію і мінімізує ймовірність налипання статичного бруду.

Чому краще звернутися до нас?

Скориставшись послугами автомийки BlesQ, клієнти отримують такі переваги:

  • гарантію якості обслуговування;
  • використання працівниками безпечних методів і складів для очищення кузова, що нівелює ризик пошкоджень лакофарбового покриття і хромованих елементів;
  • лояльні ціни на послуги;
  • персональний підхід до кожного автовласника.

Запишіться на мийку автомобіля за вказаним номером телефону. Менеджер уточнить нюанси та запропонує найбільш слушний час обслуговування.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Додаткові послуги автомийки BLESQ: